Oplev Cykelsportens Højdepunkter med de Bedste Tour de France Pakker

Tour de France-ruten ændres hvert år, men der er visse etaper og områder, der altid trækker store tilskuermængder. Oplev den dramatiske stigning op ad legendariske bjergpas som Col du Tourmalet og Alpe d’Huez, hvor cyklisternes udholdenhed og styrke bliver sat på en hård prøve. Følg også med i de spændende spurter på flade etaper, hvor de hurtigste sprinter-specialister kæmper om at krydse målstregen først. Uanset om du foretrækker bjergene eller de flade strækninger, så vil du kunne opleve cykelsportens højdepunkter på de mest populære ruter og etaper under dit Tour de France-ophold.

Vælg mellem Forskellige Pakketyper til Enhver Smag

Uanset om du er til det afslappede eller det mere eventyrlige, har vi Tour de France pakker, der passer til enhver smag. Vores pakker omfatter alt fra hotelbookinger og billetter til etaper, til mere komplette oplevelser med guidede ture og eksklusiv adgang. Find de mest populære Tour de France pakker her og skræddersy din perfekte rejse.

Oplev Dramatikken Tæt på med Eksklusive Adgangskort

Med eksklusive adgangskort får du mulighed for at opleve dramatikken og spændingen i Tour de France på tæt hold. Du vil få adgang til de mest eksklusive områder, hvor du kan se rytterne kæmpe i højt tempo og opleve de intense øjeblikke på første parket. Samtidig kan du sikre dig et par kvalitets cykelsko til Tour de France, så du er fuldt udstyret til at nyde begivenheden. Oplev cykelsportens højdepunkter med disse eksklusive adgangskort og få en uforglemmelig oplevelse.

Nyd Gastronomiske Oplevelser i Franske Landsbyer

Når du tager på en Tour de France-pakke, får du ikke kun mulighed for at opleve cykelsportens spænding og drama på nærmeste hold. Du får også rig mulighed for at udforske de smukke, franske landsbyer og nyde de gastronomiske specialiteter, som de lokale er stolte af. Smag på de lækre oste, friske grøntsager og det berømte franske brød, mens du nyder den rolige atmosfære i de charmerende gader. Lad dig inspirere af de lokale råvarer og den traditionelle madlavning, og tag måske endda hjem med opskrifter, som du kan lave derhjemme og minde dig om din fantastiske oplevelse.

Bliv en del af den Ikoniske Tour-stemning

Oplev den ikoniske Tour de France-stemning på tæt hold. Som en del af vores pakkerejse får du mulighed for at følge cykelrytterne på deres episke færd gennem Frankrigs smukke landskaber. Stå ved siden af løjperne og mærk den elektriske atmosfære, når feltet suser forbi. Nyd den festlige stemning blandt tilskuerne og bliv en del af det store cykelfællesskab, der hvert år samles omkring dette legendariske løb. Uanset om du er en dedikeret cykelentusiast eller bare ønsker at opleve en unik begivenhed, vil en tur til Tour de France give dig oplevelser, du sent vil glemme.

Få Indsigt i Cykelsportens Indercirkel med Ekspertguides

Oplev cykelsportens indercirkel på en unik måde med vores ekspertguides. Disse erfarne entusiaster tager dig med bag kulisserne og giver dig et indblik i de fascinerende detaljer, der driver dette spektakulære sportsgren. Få en dybere forståelse for de strategiske overvejelser, de taktiske manøvrer og den uovertrufne fysiske formåen, som definerer topniveauet i Tour de France. Vores guider deler deres eksklusive viden og lader dig opleve den intense stemning, der kendetegner dette ikoniske cykelløb.

Kombiner Tour de France med Sightseeing i Frankrig

Når du bestiller en Tour de France-pakke, får du ikke blot mulighed for at opleve de spændende etaper af cykelløbet. Du kan også kombinere din tur med sightseeing i Frankrigs smukke landskaber og historiske byer. Besøg de ikoniske landmærker som Eiffeltårnet i Paris, Klosteret i Mont-Saint-Michel eller Château de Chambord i Loiredalen. Udforsk den provencalske charme i Sydfrankrig eller nyd den imponerende udsigt fra Alperne. Uanset om du er interesseret i arkitektur, natur eller gastronomi, så kan du skræddersy din rejse, så du får det bedste ud af både cykelsport og sightseeing.

Vælg mellem Pakker med Forskellige Overnatningstyper

Vores Tour de France-pakker tilbyder forskellige overnatningstyper, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og præferencer. Vælg mellem luksushoteller for dem, der ønsker ekstra komfort, eller mere enkle indkvarteringer for dem, der foretrækker en mere autentisk oplevelse. Uanset hvad du vælger, vil du være tæt på de vigtigste etaper og begivenheder under løbet. Vores erfarne rejseledere vil guide dig gennem de bedste ruter og sikre, at du får den ultimative Tour de France-oplevelse.

Skræddersy din Tour de France-oplevelse efter dine ønsker

Hos os kan du skræddersy din Tour de France-oplevelse efter dine helt individuelle ønsker og præferencer. Uanset om du ønsker at opleve løbet fra sidelinjen, følge etaperne fra komfortable hospitality-områder eller selv cykle i løjperne, kan vi sammensætte den perfekte pakke til dig. Vores erfarne rejsespecialister rådgiver dig gerne om de forskellige muligheder og hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov og budgetramme. Sammen finder vi den optimale balance mellem oplevelser, komfort og pris, så du kan fokusere fuldt ud på at nyde cykelsportens største begivenhed.

Sikr dig din Plads til Cykelsportens Største Begivenhed

Sikrer du dig din plads til Tour de France i tide, får du mulighed for at opleve cykelsportens største begivenhed på tæt hold. Vores Tour de France-pakker giver dig adgang til de mest eftertragtede etaper og begivenheder under løbet. Fra starten i København til den legendariske afslutning på Champs-Élysées i Paris, kan du følge hele turen og opleve den elektriske stemning, der opstår, når verdens bedste cykelryttere kæmper om den prestigefyldte gule trøje. Reservér din plads i dag, så du ikke går glip af dette uforglemmelige eventyr.